Feed icon

miercuri, 12 ianuarie 2011

Emmanuelle Alt, noul redactor-şef VOGUE Paris!


La mai puţin de o lună după ce Carine Roitfeld şi-a anunţat demisia din poziţia de redactor-şef al revistei Vogue Paris, postul a fost deja ocupat de nimeni alta decât Emmanuelle Alt. 
Un nume răsunător în lumea modei, Emmanuelle şi-a început cariera în anul 1990 şi a lucrat pentru reviste precum 20 ans, Elle şi Mixte. Din anul 2000 a fost numită stilist şi director de modă pentru Vogue Paris. Alt va prelua conducerea revistei după 1 februarie, iar primul număr al revistei pe il va coordona va fi cel din aprilie. 

"Este o onoare o mare placere pentru mine să preiau conducerea unei reviste ca Vogue Paris, pe care o cunosc atât de bine. Lucrând cu o echipă atât de talentată, voi reuşi cu siguranţă să exploatez la maxim potenţialul incredibil al acestei publicaţii", a declarat Emmanuelle după ce ştirea că ea este noul redactor-şef al Vogue Paris a fost făcută publică. 

Toate astea fiind spuse, şi deşi personal o prefer pe Carine, nu-mi rămâne decât să-i urez mult succes şi la cât mai multe numere!



 Emmanuelle Alt (stânga) şi Carine Roitfeld (dreapta)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails